Sigges Barbershop, en frisör i Skövde!

God eftermiddag, mina läsare. Ännu en vecka har gått och nu sitter man här, det är torsdagseftermiddag och det är snart helg. Visst är det helt otroligt vad fort tiden går? Åter till vad jag tänkte skriva om. Ni vet ju upplägget vid det här laget – jag tipsar om olika saker inom hushållsekonomi, för att få saker och ting gå ihop för er (och för mig). Jag är ju utbildad jurist och ekonom och brinner för att dela med mig av det jag arbetar med och kan så väl. Men, precis som vilken annan människa som helst så får man lov att vara lite ytlig ibland tycker jag. Därför kommer inte dagens inlägg handla om ekonomi eller juridik, utan om skönhet istället! Kul va!

Jag ska berätta om min frisör i Skövde, Sigges Barbershop. Jag har besökt samma frisör nu i två år och jag är lika nöjd varenda gång, får jag faktiskt säga. Går man till Sigges Barbershop och ber om en särskild look eller frisyr, då får man just det. Och det har jag saknat hos andra frisörer som jag har besökt innan, just det där med att man aldrig ser ut så som man vill se ut i slutändan! Och det är ju egentligen under all kritik. Jag vill i alla fall verkligen tipsa om denna salong i Skövde. Jag har ett ganska tunt och tråkigt hår annars, men denna salong gör mig alltid så himla fin och håret är fullt av volym. Precis så man vill ha det helt enkelt. Så, går du och letar efter en frisör i Skövde så är det Sigges Barbershop du ska besöka – utan tvekan!