Personlig utveckling relaterat till ekonomi

Vill du bli rikare med mer pengar på kontot, men även rikare på ett personligt plan så ska du definitivt läsa det här inlägget för här kommer jag att berätta för er om ett företag som har gjort en stor skillnad i mitt liv. Det är ett företag som heter Rikare Design Inspiration och det här företaget erbjuder utbildning inom personlig utveckling inom ekonomi i Linköping till alla dem som tycker att det här med pengar och personlig utveckling låter spännande.  

Rikare Design Inspiration är ett utbildnings- och konsultbolag och de bedriver kurser och utbildningar som ska inspirera människor till att ta bra beslut utifrån deras förutsättningar. Om du bor i närheten av Linköping, Söderköping eller Norrköping så är det här företaget till för dig, om du är intresserad av det som de har att erbjuda. Det finns flera olika kurser att välja på och en del kurser är så långa som ett helt år. Jag är helt säker på att någon av dessa kurser skulle passa lika bra för dig som de har gjort för mig! Jag har som sagt själv gått en av deras kurser som var väldigt lärorik och även gav mig de verktyg jag behövde för att förbättra min privatekonomi, men jag växte också som människa. Vill du veta mer om dessa kurser kan du alltid höra av dig till Carina Andrén som äger det här företaget. Hennes vision är att stötta människor att ta kontroll över sin ekonomi och därigenom få en rikare vardag. Genom att klicka på länken här ovanför kommer du till hemsidan och kan läsa mer om detta med personlig utveckling inom ekonomi i Linköping. Det var allt för den här gången, tusen tack för att du intresserar dig för detta viktiga ämne!