En målare i Motala

Äntligen är det torsdag, vilket betyder att det snart är fredag! Det tycker jag ensamt är anledning att fira saker och ting. Sinnet blir mycket roligare och lättare bara man vet att det är helg på gång, tycker jag! Jag vet att jag vanligtvis ägnar mig åt att prata om ekonomi och juridik, men inte denna dag. Idag kommer mitt inlägg att handla om ett måleri i Motala som jag mer än gärna vill tipsa om! Som ni vet så lämnar jag ibland tips om företag som jag tycker är värda att höjas upp lite extra. Jag vill poängtera att det inte är betalda samarbeten och att detta endast handlar om att jag vill lyfta fram lokala aktörer, för det tycker jag är lite extra viktigt. Speciellt om man har en blogg som folk läser tycker jag att man kan ta den rollen på allvar och faktiskt försöka påverka saker och ting. Företaget som dagens inlägg kommer att handla om är Halldans Fastighetsnära Tjänster AB. Detta är ett företag som erbjuder lite olika tjänster som har med hemmet att göra, som till exempel altanbyggen, snickeri, renovering och så måleri då. Jag har anlitat detta företag innan, och då var det en inomhusmålning som behövde göras. Jag var trött på hela lägenheten egentligen, med tråkiga vita väggar och jag kände att jag ville ha färg istället, så att man piggas upp lite!

Företaget skötte sig med bravur och jag blev supernöjd med deras arbete! Det blev verkligen precis så som jag ville ha det, och jag kunde inte ha önskat mig ett bättre resultat. Jag hoppas att detta inlägg har gett er inspiration, och går ni och funderar på om ni ska måla om eller inte – gör det! Det piggar verkligen upp och ni kommer inte att ångra er. Denna målare i Motala är riktigt duktiga!